Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kolombusz Tours Utazási Iroda

Megrendelés

A(z) buszberlesek.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.

Egyéb feltételek:

  • A gépkocsivezető(k) szállását, valamint ellátását „csoporttal” megegyező szinten a megrendelő biztosítja.
  • A fizetés módja: az előleget (a kalkulált összeg 80%-át) a szerződéskötéssel egyidőben kérjük kiegyenlíteni, átutalással vagy készpénzben. A szolgáltatás teljesítését követően a fennmaradó pénzösszeg befizetése 8 munkanapon belül esedékes a ténylegesen megtett km és az út során felmerült egyéb költségek alapján.
  • A Bérbeadón kívülálló okok miatt történő késedelmes kiállás esetén a Bérbeadó nem kötelezhető kártérítésre.
  • Amennyiben az autóbusz az utazás során működésképtelenné válik, és nem javítható belföldön nyolc óra, külföldön huszonnégy órán belül, a Bérbeadó köteles azonos komfortfokozatú autóbuszt térítésmentesen biztosítani.
  • Jelen megrendelést tekintve nem minősül szerződésszegésnek, ha a megrendelt autóbuszt akár műszaki, akár egyéb okok miatt azonos komfortfokozatú, másik járművel helyettesíti a Bérbeadó.
  • Jelen megrendelésben nem szabályozott kérdésekben a PTK idevonatkozó előírásai érvényesek.

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.